Promoție București – Viena, Austrian Airlines

Știți că urmărim cu cea mai mare atenție tarifele pentru bilete de avion și nu lăsăm să ne scape nimic din ceea ce ar putea fi interesant pentru cititorii blogului 🙂

Ei bine, de data aceasta am decoperit o promoție de la Austrian Airlines pentru bilete de avion Bcurești Viena  la prețul de 97,45 Euro/persoana cu ore perfecte de zbor pentru un city break la Viena. Plecarea din București este seara la ora 20:50 (aveți timp destul să mergeti și la birou înainte) iar pentru retur puteți alege un zbor luni dimineața sau luni după-masa la 17:50 și să vă bucurați de un week-end prelungit la Viena.

În caz că vă întrebați ce puteți face la Viena la sfâșit de noiembrie, avem o sugestie și pentru zilele pe care le petreceți acolo. Din 12 noiembrie se deschide Piața de Craciun ceea ce inseamna ca puteți pregăti din timp sacul Moșului cu daruri și bucurii atat pentru voi cât si pentru cei dragi.

Prin tradiţionalul farmec vienez al Adventului, Piaţa Primăriei Rathausplatz se transformă într-un tărâm strălucitor de poveste. Cele aproximativ 150 de standuri de vânzare oferă cadouri de Crăciun, decoraţiuni pentru bradul de Crăciun, dulciuri şi băuturi calde. O coroană uriaşă de Advent, cu diametrul de doisprezece metri, domină piaţa, iar pomii din parcul ce înconjoară Primăria sunt împodobiţi de sărbătoare şi strălucesc într-o mare de lumină.

Mai multe detalii puteți gasi pe site-ul oficial al Vienei http://www.wien.info/ro/shopping-wining-dining/markets/christmas-markets.

Noi vă urăm din timp distracție placută la cumpărături!

About marius

marius