Visuri, filme și călătorii – Europe 2020

Șase săptămâni, zece țări și zece tineri care și-au transformat visurile în realitate.

Filmarea acestor zece povești de succes, va duce la realizarea unui alt vis, cel al lui Ilkka Tiainen, un tânăr producător din Finlanda. Visul său este de a crea o serie de documentare, despre reușitele așa-numitei generații Y, ce va conduce Europa în anul 2020.

Ideea realizării acestui documentar a venit în anul 2010, în mijlocul crizei europene, în momentul în care tot mai mulți tineri consideră că autoritățile europene au eșuat în a crea o viziune credibilă pentru viitorul lor și al Europei. Europe 2020 va prezenta poveștile insipraționale ale unor tineri europeni ai generației Y, va porni dialogul între generații și va face ca generația Y sa fie auzită, nu doar de concetățeni, dar de factorii de decizie ai Uniunii Europene.

Europe 2020 va arăta că visurile pot deveni realitate și va crea știri pozitive pentru Europa, pornind o mișcare pentru un viitor mai bun.

Ambasador al generației Y, Ilkka Tiainen, surprinde esența seriei de documentare ce urmează a fi filmată în primăvara acestui an: “Prezentând exemple reale despre cum să reușești în Europa de astăzi, noi cerem un dialog între generații. Noi oferim autorităților europene instrumente inspiraționale pentru a găsi o nouă direcție pentru Europa.”.

Pe 3 aprilie, Ilkka și echipa sa, au pornit într-o călătorie de șase săptămâni, prin zece țări europene pentru a realiza o serie de reportaje despre zece tineri europeni de succes care să împărtășească ideile, poveștile și viziunile lor. Născuți după anul 1980, acești tineri s-au remarcat în timpul crizei economice și prin acțiunile lor oferă inspirație și o nouă direcție pentru viitorul Europei. Este vorba despre tineri antreprenori, artiști, atleți sau cercetători, care s-au remarcat prin dăruire și pasiune pentru domeniile în care activează. Ei voi fi cei care vor împărtăși cu voi, ideile și viziunele despre cum ar putea arăta viitorul Europei.

europe2020

În ziua plecării a fost lansat și clipul Time to be Inspired, pe Kickstarter, cea mai mare platformă pentru crowdfunding, cu speranța de a obține din partea publicului finanțarea necesară completării proiectului.

Între 12 și 15 aprilie, echipa Europe 2020 a fost la Atena, pentru a realiza un episod dedicat TravelPlanet24 / Tripsta și fondatorilor acesteia. Filmările au avut loc la sediul companiei, precum și în diferite locații din capitala elenă, iar episodul va prezenta călătoria de succes a TravelPlanet 24/Tripsta, de la fondare din 2005 până în prezent, precum și motivele care au contribuit la această creștere rapidă.

Le mulțumim pentru alegerea făcută, le urăm succes în călătoria lor și vă invităm să îi urmăriți pe:

Facebook
Youtube
Twitter

About marius

marius