Price Radar – Cele mai ieftine bilete de avion din următoarele 6 luni!

Bine v-am găsit! Suntem foarte entuziaști pentru că astăzi vă prezentăm un proiect la care lucrăm de mult mult timp!

Cum ar fi să găsim dintr-un singur click cele mai ieftine bilete de avion spre destinația preferată?

Să spunem că vrem neapărat să mergem la Paris. Nu contează când, dar vrem neapărat acolo (și cine nu ar vrea?). Acum nu mai trebui să pierdem ore căutând cele mai ieftine bilete, ci putem folosi Price Radar!!

Price Radar este un motor de căutare care permite găsirea celui mai ieftin bilet de avion din următoarele șase luni. Cu peste 2500 de rute interne și internaționale, Price Radar ne permite să găsim cu ușurință cel mai ieftin bilet de avion între orașele dorite. Ceea ce face acest produs cu adevărat inovator este faptul că rezultatele căutării sunt afișate în mai puțin de o secundă!

Price Radar permite călătorilor să găsească cele mai ieftine tarife pentru ruta selectată în funcție de câteva criterii precum datele călătoriei, prețul maxim pe care utilizatorii sunt dispuși să îl plătească, durata șederii și numărul de escale.

Rezultatele sunt afișate într-o interfață ușor de folosit ce cuprinde trei pași pentru găsirea celui mai ieftin tarif. În primul pas este afișată o diagramă tip bare, reprezentând prețul biletelor de avion pentru fiecare zi din următoarele șase luni. Acest prim pas funcționează ca un filtru și permite utilizatorului să observe într-un singur ecran toate prețurile disponibile.

Price Radar

În funcție de alegerea făcută la primul pas, al doilea pas afișează o altă diagramă-tip bare, doar că de data aceasta pentru o perioadă de 14 zile. În acest pas ne putem alege exact data în care vrem să plecăm.

2

Următorul pas ne arată rezultatele complete cu zborurile retur, alături de prețurile pentru datele selectate și suntem gata de călătorie!

3

„Price Radar este un exemplu al angajamentului nostru de a dezvolta produse inovatoare pentru clienții noștri. Folosind Price Radar, clienții noștri pot alege datele călătoriei din următoarele șase luni, în funcție de bugetul lor. Datorită volumului enorm de date ce trebuie prelucrat, un astfel de sistem de căutare nu a fost posibil până acum. Suntem convinși că Price Radar ne va oferi un avantaj competitiv și că va aduce o creștere a rezervărilor.” a spus Philipp Brinkmann, CEO Tripsta. Puteți afla mai multe informații din acestă prezentare filmată la sediul nostru din Atena.

În prezent Price Radar este disponibil în versiunea beta și căutăm mereu posibilități de a-l îmbunătăți!

Încercați Price Radar și găsiți cele mai ieftine bilete de avion!

About Ciprian

Ciprian Ciprian C. - Pasionat de călătorii, social media și mâncăruri bune 😀 Vacanță perfectă: liber pe străzile unui oraș nou cu harta în mână și aparatul de fotografiat! Google+