Xmass Madness – Rezervi și Câștigi 2000€!

Crăciunul este din ce în ce mai aproape! Noi deja am intrat în spiritul festiv și avem o surpriză pentru voi! Avem „Xmas Madness”!Aceasta este o promoție pentru perioada sărbătorilor de iarnă la finalul căreia Tripsta va găsi un singur norocos câștigător care va primi marele premiu de 2000€!

Ce trebuie să faci pentru a participa? E foarte simplu! Dacă rezervi un bilet de avion sau o cameră de hotel de pe site-ul Tripsta ești înscris automat pentru tragerea la sorți din ianuarie! Singura condiție este ca data de plecare a zborului sau data sosirii la hotel să fie cuprinsă între 20 decembrie 2013 și 3 ianuarie 2014. Atât! Rezervați orice zbor, orice hotel pentru perioada sărbătorilor de iarnă și puteți câștiga 2000€!

Dar asta nu este tot! Mai avem o surpriză! În cazul în care rezervați și bilete de avion și camera de hotel prin Tripsta, șansele de a câștiga marele premiu de 2000€ se măresc de 100 de ori!

Această promoție se desfășoară în perioada 14 noiembrie 2013 – 3 ianuarie 2014 și este valabilă doar pentru rezervările cu data de plecare sau prima noapte de cazare în perioada 20 Decembrie 2013 – 3 ianuarie 2014.

Câștigătorul marelui premiu va fi ales pe bază de tragere la sorți și va fi anunțat în a doua săptămână a lunii ianuarie.

Mult succes!

xmas_madness_landing_page_ro2

 

Dacă ți-a plăcut articolul, te invităm să ne urmărești și pe:

Facebook

– Twitter @TripstaRO

– Canalul de Youtube Travelplanet24

 

About Ciprian

Ciprian Ciprian C. - Pasionat de călătorii, social media și mâncăruri bune 😀 Vacanță perfectă: liber pe străzile unui oraș nou cu harta în mână și aparatul de fotografiat! Google+