10 destinații de primăvara

Suntem la jumătatea primăverii și vremea bună pare a fi de partea noastră. Ce perioadă poate fi mai bună pentru a pleca în Europa și a ne îndrăgosti de un oraș cu totul și cu totul nou pentru noi? Cu bijuterii arhitecturale, muzică, mâncăruri specifice, orașele de pe vechiul continent își așteaptă vizitatorii. Să vedem care sunt cele mai interesante 10 destinații de primăvară din Europa!

Amsterdam, Olanda

Primăvara în Țările de Jos este magnifică! Este momentul perfect pentru a explora zona rurală cu bicicleta și pentru a admira pajiștile întinse acoperite de flori de toate culorile!.

Grădinile Keukenhof, aflate la mică distanță de Lisse sunt renumite pentru întinderea nesfârșită de lalele. Acestea sunt deschise de la mijlocul lunii martie, până la mijlocul lunii mai și puteți face o scurtă vizită cu autobuzul 858 de la aeroportul Schipol.

Puteți căuta cu Price Radar cele mai ieftine bilete de avion de la București la Amsterdam din următoarele 6 luni!

Lisabona, Portugalia

Primăvara, capitala cea mai vestică din Europa este scăldată într-un climat cald, perfect pentru o vacanță relaxantă de câteva zile. Micile orașe Sintra și Cascais din apropierea Lisabonei sunt destinațiile perfecte pentru evadări de o zi.

Puteți căuta cu Price Radar cele mai ieftine bilete de avion de la București la Lisabona din următoarele șase luni!

Budapesta, Ungaria

Budapesta este o destinație populară primăvara, oferind spa-uri, baruri pline de viață și plimbări pe malul Dunării. Cele două părți ale orașului, Buda și Pesta așteaptă turiștii cu diferite atracții.

Puteți căuta cu Price Radar cele mai ieftine bilete de avion de la București la Budapesta din următoarele șase luni!

Riga, Letonia

Gravată în istoria Europei, Riga este sinonim cu muzica clasică, eleganță și arhitectură deosebită. Putem să ne pierdem pe străduțele pietruite din orașul vechi într-o dimineață de primăvara, iar apoi putem trece prin centrul orașului, care oferă cea mai bogată colecție de clădiri în stil Art Nouveau din lume. Partea medievală a orașului, datând din secolul al XII-lea este impresionantă și face parte din Patrimoniul Mondial UNESCO. Pe deasupra, Riga a fost desemnată capitală culturală europeană în anul 2014.

Puteți căuta cu Price Radar cele mai ieftine bilete de avion de la București la Riga din următoarele șase luni!

Copenhaga, Danemarca

Primăvara începe în Copenhaga cu o „expoziție” a arhitecturii daneze. Putem începe de la Hotel D ‘ Angleterre, înființat în 1775 și renovat de curând, cu o priveliște spre faimoasa piață Kongens Nytorv. În apropierea hotelul vom găsi Nyhavn, fostul port, transformat într-o zonă de promenadă, Teatrul Regal Danez și artera comercială pietonală Stroget. Păstrați o după-amiază pentru Den Bla Planet (Planeta Albastră), cel mai mare acvariu din Europa de Nord.

Puteți căuta cu Price Radar cele mai ieftine bilete de avion de la București la Copenhaga din următoarele șase luni!

Belgrad, Serbia

Belgrad este un oraș al contrastelor ce radiază un stil de viață în aer liber. În timpul Paștelui, Dunărea prinde viață cu plaje întinse, croaziere, baruri și cluburi plutitoare. Nu uitați să faceți o mică vizită în vechea fortăreață Kalemagdan.

Puteți căuta cu Price Radar cele mai ieftine bilete de avion de la București la Belgrad din următoarele șase luni!

Dubrovnik, Croația

Coasta dalmată este impresionantă, dar bijuteria coroanei este cu siguranță Dubrovnik. Numită Perla Adriaticii de Lordul Byron, Dubrovnik este și locul unde au fost filmate numeroase scene pentru serialul Game of Thrones, orașul croat ținând locul capitalei King`s Landing din celebrul serial.  Zidurile orașului oferă priveliști inedite spre partea veche cu mânăstiri antice și palate ale nobililor.  La începutul primăverii carnavalul Dubrovnik transformă total orașul.

Matera, Italia

Matera este un mic oraș din sudul Italiei, ridicat într-un mic canion pe râul Gravina. Este unul dintre cele mai vechi orașe locuite din Italia, iar acest lucru se vede la fiecare pas făcut. O plimbare pe străzile înguste ale Materei vă va ajuta să descoperiți numeroase biserici de piatră, mânăstiri în stil romanic și palate în stil baroc.

Viena, Austria

Locul de naștere al muzicii lui Mozart, Beethoven și Strauss, capitala Austriei se mândrește cu arhitectura deosebită păstrată până în prezent. Fie că alegeți o plimbare pe Ringul Vienez sau o zi la grădinile Schonbrunn-ului, cu siguranță nu veți regreta alegerea. Nu uitați să gustați un ștrudel vienez!

Puteți căuta cu Price Radar cele mai ieftine bilete de avion de la București la Viena din următoarele șase luni!

Montreux, Elveția

Situat la poalele Alpilor, pe malul Lacului Geneva, Montreux este destinația perfectă pentru cei care caută aer curat, drumeții sau plimbări cu barca. Promenada înflorită este o altă atracție pe care nu trebuie să o ocoliți.

Puteți căuta cu Price Radar cele mai ieftine bilete de avion de la București la Geneva din următoarele șase luni!

Dacă ți-a plăcut articolul, te invităm să ne urmărești și pe:

– Facebook

– Google+

– Pentru a fi primul care află de oferetele speciale: Twitter @TripstaRO

– Canalul de Youtube Travelplanet24

– See more at: http://blog.tripsta.ro/2014/01/08/minuni-de-la-capatul-lumii-copacii-aplecati-noua-zeelanda/#sthash.3UfdqNxL.dpuf

About Ciprian

Ciprian Ciprian C. - Pasionat de călătorii, social media și mâncăruri bune 😀 Vacanță perfectă: liber pe străzile unui oraș nou cu harta în mână și aparatul de fotografiat! Google+