Unde au petrecut românii Paștele?

Ce destinație ați ales anul acesta pentru petrecerea Paștelui?

Dacî nu v-ați hotărât încă, avem noi câteva sugestii. Putem să ne uităm împreună peste cele mai căutate și rezervate destinații de Paște!

1

Se pare că Turcia este o destinație destul de populară. Cele mai rezervate destinații au fost Amsterdam, Bruxelles, Copenhaga, Istanbul, Antalya și Berlin.

2

Valoarea medie a unei rezervări a scăzut cu doar 10€ (Poate datorită promoțiilor noastre? 🙂 ), dar călătoriile din acest an au fost planificate mult mai atent. Dacă anul trecut biletele de avion erau cumpărate în medie cu 31 de zile înaintea zborului, anul acesta, perioada a fost extinsă la 46 de zile.

3

Se vede că din ce în ce mai mulți români folosesc telefoanele mobile nu doar pentru a căuta informații despre destinațiile preferate, dar chiar pentru a rezerva biletele de avion! Ponderea rezervărilor efectuate de pe dispozitive mobile (smartphone și tablete) a crescut de la 12% la 16% anul acesta!

Dacă ți-a plăcut articolul, te invităm să ne urmărești și pe:

– Facebook

– Google+

– Pentru a fi primul care află de oferetele speciale: Twitter @TripstaRO

– Canalul de Youtube Travelplanet24

About Ciprian

Ciprian Ciprian C. - Pasionat de călătorii, social media și mâncăruri bune 😀 Vacanță perfectă: liber pe străzile unui oraș nou cu harta în mână și aparatul de fotografiat! Google+