După un milion de rezervări – Curiozități despre zboruri!

În urmă cu puțin timp Tripsta a depășit 1 milion de rezervări efectuate pe site-urile noastre!

Din acest total, Tripsta.ro a contribuit cu peste 20.000 de rezervări în cei aproape trei ani de existență. Vă mulțumim pe această cale pentru că ați ales să vă planificați vacanța cu noi și v-am pregătit o mică surpriză: superlativele rezervărilor efectuate prin Tripsta România!

Cel mai vârstnic pasager care și-a făcut rezervare prin intermediul Tripsta.ro are 88 de ani și a călătorit de la Constanța la Istanbul , în timp ce pasagerul cel mai tânăr – de doar două luni și două săptămani – a mers împreună cu părinții de la Iași la Amsterdam.

Principalele destinații rezervate prin intermediul Tripsta.ro au fost, atât pentru bărbați, cât și pentru femei, Istanbul, Viena, Londra și Berlin. Acestea sunt urmate de Atena în cazul preferințelor călătorilor de sex masculin și Paris – atunci când este vorba de preferințele femeilor. Per total, de-a lungul timpului, cele mai rezervate destinații prin intermediul Tripsta.ro au fost Istanbul, Viena, Londra, Paris și Atena

Cea mai scumpă rezervare efectuată prin intermediul Tripsta.ro a avut valoarea de 7,800 de euro si a fost făcută pentru un grup de cinci persoane care au mers în Bangkok (Thailanda), în septembrie 2013. La polul opus, cel mai ieftin bilet rezervat prin Tripsta a costat doar 27 de euro si a fost pentru un zbor pe ruta Bucuresti-Suceava, efectuat in 2012.

Unele vacanțe sunt planificate din timp, altele se întâmpla pe ultima sută de metri. În cazul celor Tripsta.ro, recordul pentru planificare il deține un cuplu care și-a achiziționt bilete de avion pe ruta Madrid-București cu 346 de zile înaintea zborului, în timp ce la antipod se afla rezervarea făcută pentru un zbor București – Suceava, realizată cu mai puțin de 24 de ore înaintea decolării.

tripsta curiozitati2

Dacă ți-a plăcut articolul, te invităm să ne urmărești și pe:

– Facebook

– Google+

– Pentru a fi primul care află de oferetele speciale: Twitter @TripstaRO

– Canalul de Youtube Travelplanet24

About Ciprian

Ciprian Ciprian C. - Pasionat de călătorii, social media și mâncăruri bune 😀 Vacanță perfectă: liber pe străzile unui oraș nou cu harta în mână și aparatul de fotografiat! Google+