10€ Reducere pentru orice zbor prin aplicația Tripsta pentru iOS

Ne bucurăm să vă anunţăm că Tripsta lansează o nouă aplicaţie de travel gratuită pentru utilizatorii de IPhone!

Cu ajutorul noii noastre aplicaţii veţi putea căuta şi rezerva repede şi uşor bilete de avion către orice destinaţie. Noua aplicaţie Tripsta se caracterizează prin viteză, simplitate şi un design inovativ. Aceasta va fi disponibilă gratuit începând cu data de 4 august 2014.

 

Aplicaţia îţi oferă posibilitatea de a selecta destinaţia dorită, data de plecare şi de întoarcere, precum şi numărul pasagerilor. În plus, aceasta oferă opţiuni pentru o căutare avansată, printre care se numără posibilitatea alegerii companiei aeriene preferate şi a bugetului maxim.

Designul se concentrează pe funcţionalitate şi simplitate pentru a le putea oferi utilizatorilor cea mai bună experienţă. Aplicaţia este compatibilă cu iPhone 4/4S şi iPhone 5/5S, mărimea ecranului adaptându-se în funcţie de dispozitiv.

Noua aplicaţie Tripsta îţi oferă un mod de a rezerva cu totul nou, mult mai simplu, pentru ca tu să te concentrezi la alegerea inspirată a următoarei călătorii.

Vrei să o încerci acum? Descarcă gratuit aplicaţia din iTunes!

Găsește bilete de avion, rezervă rapid și ușor şi hai să călătorim!

ro_Interstitial1

About Ciprian

Ciprian Ciprian C. - Pasionat de călătorii, social media și mâncăruri bune 😀 Vacanță perfectă: liber pe străzile unui oraș nou cu harta în mână și aparatul de fotografiat! Google+