Despre tripsta.ro

Despre noi

Tripsta.ro este o agenţie de turism online, care oferă vizitatorilor  bilete de avion , hoteluri şi închirieri de maşini la nivel mondial. Clientul are capacitatea de a face rezervări online 24 de ore pe zi. Utilizând cea mai performantă tehnologie si costuri reduse de operare, tripsta.ro ofera servicii turistice la preturi foarte competitive.

Istoria Tripsta.ro

Travelplanet24.com
Compania mamă travelplanet24.com a fost fondată pe 08 aprilie 2005 de către Philipp Brinkmann şi KEIM Kristof , doi antreprenori nou-veniţi pe piaţa grecească. Compania a început să funcționeze oficial în Grecia, în 26 septembrie 2005 şi pe site-ul a fost lansat pe 28 aprilie 2006.
Compania a introdus pe 21 iunie 2007, pentru prima dată în piaţa grecească, o tehnologie inovatoare de rezervare bilete de avion care combină toate companiile aeriene ( low cost, charter, companiile regulate) calculând cea mai bună combinaţie de preţ pentru toate aceste zboruri.
În plus, travelplanet24.com a intrat în pe piața de rezervări hoteliere, oferind camere de hotel în destinațiile importante din întreaga lume.

În anul 2011 compania elenă a decis extinderea și catre piața din Romania oferind posibilitatea clienților de aici de a face rezervări prin intermediul Tripsta.ro .

În acest moment clienții din Romania pot face rezervări pentru bilete de avion, hoteluri sau pot închiria masini prin intermediul sistemului de rezervare pus la dispoziție de către Tripsta.ro

Ne puteți găsi pe:

Web: www.tripsta.ro 

Facebook: http://www.facebook.com/tripstaRO

Twitter: http://twitter.com/TripstaRO

Blog: blog.tripsta.ro 

  • Ion Pribeagu

    can I pay cash..?